Open ochtend

Standaard

vrijdag 24 juni 2016

Vrijdag 24 juni openen Peuterspeelzaal “De Peutersoos” en Openbare Dalton Basisschool Abt Emo de deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er zoal gebeurt op de school en op de peuterspeelzaal in Westeremden. Of je nu papa of mama bent van een kind op school of op de soos, of de opa, oma, buurvrouw of buurman. Ook ouders die op zoek zijn naar een goede school of peuterspeelzaal zijn uiteraard van harte welkom om kennis te komen maken.

De Peutersoos is een officiële peuterspeelzaal, met een bijzonder tintje. De Peutersoos is een vereniging, die volledig draait op ouders en vrijwilligers. De soos is gehuisvest in de openbare basisschool Abt Emo. De Abt Emo school is ook een school met een bijzonder tintje. Het is een school voor Daltononderwijs. Samen met de Wilgenstee in Zeerijp en de Zandplaat in `t Zandt vormt ze de eerste netwerkschool van Nederland. Drie dorpsscholen met drie karakters, maar binnenkort één onderwijsteam en één directeur onder de vlag van onderwijsstichting Marenland.

Vanaf 10.00 uur kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers een kijkje komen nemen op onze peuterspeelzaal en op school. Bestuur en leidsters van de Peutersoos en de directeur en het onderwijsteam van de school leiden u rond en zullen u vertellen over de opzet en werkwijze van de peuterspeelzaal en de school. De peuters en kinderen laten zien hoe het er aan toe gaat op school en op de soos. U kunt de sfeer proeven en uiteraard kunt u met al uw vragen bij de leidsters, vrijwilligers en onderwijzers terecht.

Programma op de Peutersoos: 10.00 – 10.45

Programma op de Abt Emo School:10.45 – 11.30 uur

Graag zien wij jullie op de open dag!

Bert Schudde en Klarie Kolkena

voorzitter de Peutersoos  en directeur Abt Emo School

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s